Flyttjänster

Din partner i flytten

Att flytta är roligt och inspirerande i många avseenden, men packning, lastning och städning är något som de flesta hellre överlåter åt någon annan. Det gör de också helt rätt i! Genom att anlita en professionell flyttfirma när du ska flytta får du tid över till det som är viktigast för stunden, d.v.s. att komma i ordning i den nya bostaden eller de nya företagslokalerna.

För dig som flyttar till en ny bostad råder det säkert ingen brist på saker att göra i den nya villan eller lägenheten. Företag som flyttar vill å andra sidan minimera tiden som går åt till flytten och vara igång med verksamheten igen så snart som möjligt.

Vi blir en tillgång när du flyttar och kan erbjuda heltäckande servicelösningar, men även bistå med enstaka tjänster. Vi värderar naturligtvis alla våra kunder lika högt och erbjuder samma höga servicenivå oavsett om uppdraget är stort eller litet, något som många av våra tidigare kunder kan intyga.

Utöver en hög servicenivå är den största fördelen med oss att vi har ett helt komplett tjänsteutbud inom flytt och städning. Det är ingen överdrift att påstå att vi kan hjälpa dig med precis allt, men utformar naturligtvis tjänsten enligt dina önskemål.

Vårt tjänsteutbud

Packning: Ofta väljer man att packa och packa upp sina saker på egen hand, men det är bekvämt, praktiskt och tryggt att ta hjälp även med packningen. Våra diplomerade packmästare packar effektivt och tidsbesparande, och ser till att dina föremål kommer fram säkert till den nya bostaden. Föredrar du att packa själv kör vi ut flyttkartonger till dig som du kan låna helt utan kostnad under hela flytten.

Flytt och transport: Vår mest grundläggande service är förstås flytt och transport, både för privatpersoner och företag. Vi följer riktlinjerna Bohag 2011 från Konsumentverket för din trygghet.

Uppackning och montering: När man planerat och packat noggrant går det snabbt och enkelt att få allt på plats i den nya bostaden. Vi kan även montera dina möbler så att allt du behöver göra är att flytta in.

Flyttstädning: Det är aldrig kul att slutstäda bostaden man flyttar ifrån. Överlåt därför tjänsten åt oss, så får du dessutom tillgång till vår nöjd kund-garanti. Som privatperson har du även rätt till RUT-avdrag för städtjänster, vilket innebär att halva arbetskostnaden kan dras av på fakturan – enkelt, bekvämt och prisvärt! Du kan även välja till städning av förråd, vind eller källare vid behov.

Magasinering: Har du inte plats för allt i den nya bostaden eller behöver du temporärt förvara hela eller delar av ditt bohag? Vi erbjuder prisvärd och säker magasinering.

Boka din flytt idag