Om företaget

Stockholms bästa flyttfirma

Hos Peter Åkare har vi hela Storstockholm som arbetsområde. Vi har hjälpt Stockholmare att flytta sedan 1984 och har med åren vuxit till en de största och mest välrenommerade flyttfirmorna i Stockholm. Vår ambition, som vi idag lever upp till fullt ut, är att vara ett fullserviceföretag inom flytt – för såväl företag som privatpersoner.

Vi har djup och bred erfarenhet av att flytta och gör alltid ett lika effektivt jobb, med samma höga servicenivå, oavsett hur kunden väljer att utforma tjänsternas omfattning. Du kan kombinera våra tjänster på det sätt du änskar och får därmed en skräddarsydd tjänst som ger dig precis den hjälp du behöver.

Alla våra anställda är alla anslutna till kollektivavtal och ansvarsförsäkrade för att du som kund ska känna dig trygg med att de som flyttar åt dig har bra anställningsförhållanden. Självklart har vi även F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster. Våra kontaktuppgifter hittar du här till höger på hemsidan, men det går också bra att använda kontaktformuläret.

Våra kunder - hjärtat i vår verksamhet

Vad vore en flyttfirma utan sina trogna kunder? Ända sedan starten i mitten på åttiotalet har vi hjälpt privatpersoner och företag i hela Stockholm med flytt och bemanning, och många har valt att återvända till oss varje gång det varit dags att packa ihop och dra vidare. Det är vi tacksamma för, och ser det också som ett kvitto på att vi erbjuder ett gott bemötande och väl utförda tjänster.

Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd när du anlitar oss för flyttuppdrag eller bemanningstjänster. Är du inte nöjd så ser vi till att du blir det. 

Vi värnar om miljön

Som företag i transportbranschen vet vi hur viktigt det är att ta ansvar för att hålla våra utsläpp nere. Alla våra flyttfordon har miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Även våra emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbara och när vi flyttstädar använder vi oss enbart av miljövänliga produkter. Genom att ta vårt miljöansvar nu så hoppas vi kunna bidra till att Stockholm fortsätter att vara en underbar plats att bo på även för framtida generationer.

En flyttfirma som tar ansvar